Prijzen


Algemeen klassement – Hoofdprijs van € 200 en nog veel meer !
Alle punten van de etappes worden opgeteld en de deelnemer met het hoogste totaal aantal punten wint het algemeen klassement en daarmee de hoofdprijs van € 200! Er zijn prijzen voor de top-20 van algemeen klassement. Daarnaast worden er extra prijzen uitgedeeld voor de plaatsen 26 / 126 / 226 / etc. en 38 / 138 / etc. Bij meerdere deelnemers met een gelijk aantal punten wordt er geloot om de prijs.
Klik hier voor een actueel overzicht van prijzen.

Dagprijzen – Elke etappe een dagprijs van € 15 euro !
Kom je net tekort om mee te doen om de prijzen in top van het algemeen klassement? Of ben jij juist een échte rittenkaper? Dan zit je bij ons goed! In het VIOS’38 Tourspel maak je iedere etappe kans op de dagprijs. Deze prijs gaat naar de deelnemer die in de etappe de meeste punten heeft verzameld. Bij meerdere deelnemers met de meeste punten wordt er geloot om de dagprijs.

Ploegenklassement – Extra kans op prijzen in het ploegenklassement !
Een groep van 5 deelnemers kan zich als ploeg opgeven. Het totaal aantal punten van de 5 deelnemers is bepalend voor de eindstand. De top-3 van het ploegenklassement alsmede de plaatsen 26 / 126 / etc. en 38 / 138 / etc. ontvangen een prijs.

VIOS’38 klassement – Extra kans op prijzen voor leden van VIOS’38
Leden van VIOS’38 maken kans op extra prijzen. Uit de deelnemerslijst worden leden van VIOS’38 in een extra klassement weergeven. Extra prijzen dus voor eenieder die ook VIOS’38-lid is.